2014. április 6., vasárnap

Élmények és egy jó hír!



Mielőtt ejtenék pár szót a szombati élményeimről, szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a Babits Mihály Kulturális Központ lehetőséget ad nekünk, hogy minden szombaton 10 órától 18 óráig működtessünk egy szerepjáték klubbot. Úgy gondoltunk, hogy ez a helyszín tökéletes lenne a környékbeli játékosok számára bármilyen játék lebonyolítására, hiszen mind tudjuk, hogy az idő mellett a helyszín szokott lenni a másik nagyon fontos probléma mikor játszani akarunk, mostantól ez a gond remélem sokunk számára meg tud oldódni, és szeretettel várunk minden érdeklődőt is.

Az alábbi képen pedig a győztes csapatot láthatjátok:




Nagyon jó hangulatú találkozón vagyunk túl, nagyon pozitív élmény egy ilyenről hazatérni, új lendületet ad az embernek, és szívesen veti bele magát a következő szervezésébe. A helyszínnel a messzemenőkig meg voltam elégedve, még a székek is kényelmesek voltak ücsörögni rajtuk egész nap. (akár hiszitek akár nem ez nagyon fontos szempont! ). 

A modullal magam elégedett voltam, de ismét bebizonyosodott, hogy nem egy egyszerű feladat egynapos eseményre belőni a kaland hosszúságát. A kalandmodul ihletését egy régi dal adta, amit a Felkészülni posztban meg is talál mindenki, és úgy érzem sikeresen át sikerült adni azokat a dolgokat, amiket célul tűztem ki magamnak a kalanddal. Egy régi tervem is teljesült azzal, hogy írhattam egy kalandot Edorli helyszínnel, hiszen régi vesszőparipám, hogy igen is el van nyomva ez az állam indokolatlanul.

Szeretném megköszönni a csapatomnak a játékot, hatalmas élmény volt nekik mesélni és nagyon jó volt velük újra játszani, sok éve nem találkoztunk, így egy nagyon jó hangulatú játéknap után sajnálkozva álltam fel az asztaltól, hiszen vége lett a modulnak. Reméljük lesz alkalom megismételni.

Ó igen és megköszönném a pogikat Jankának illetve nagymamájának, máskor is zaklatni fogjuk érte mert nekem nagyon ízlett!

Tantos (Tanti) András beszámolója:


Tegnap sikeresen lezajlott a III. Hősök Napja. Ezúttal Jenő barátunk írta a modult, ami a visszajelzések alapján nagy sikert aratott. A játékosok megismerhették a szabálykönyvben, kiegészítőkben, regényekben és kalandmodulokban egyaránt mellőzött Edorl hercegségét, valamint egy komor, többszáz éves legendát is, melynek ha akarták, pontot tehettek a végére.

 A vándorkupáért ezúttal három tolnai és egy megyén kívüli parti mérkőzött meg, a verseny pedig a legutóbbi találkozó győztes csapatának címvédésével zárult. Továbbá Magyar Gergely és a Kalandozók.hu jóvoltából a legendás Rúna magazin azon számát is meg lehetett nyerni, ami az Ikerhercegségeket mutatja be. Az újságot a legjobb szerepjátékosnak szántuk, és a Kalandmesterek döntése alapján a bonyhádi csapat tolvajának ítéltetett oda. Még egyszer gratulálok nekik, szép volt! A többi résztvevő pedig reméljük, kellemes élményekkel, jópofa sztorikkal gazdagodott és az ajándékkönyvek jó szórakozást nyújtanak majd nekik.

 A mostani találkozó a Babits Mihály Kulturális Központ pazar Csatár termében volt megtartva, ahol mindannyian kényelmesen elfértünk, és ami mostantól a verseny állandó helyszínéül fog szolgálni. Szeretnék köszönetet mondani a Babits vezetőségének és nem utolsó sorban Jenőnek is, aki a szervezés oroszlánrészét végezte. Igazi férfimunka volt! Ynev kalandozói, ti pedig ne feledjétek, hogy előbb-utóbb újra eljön az idő, mikor a Sors kerekének továbblendítésére a mindennapi emberek erőfeszítései nem elegek. Ekkor virrad fel a Hősök Napja! A negyedik!

Magyar Gergely beszámolója:  Kalandozok.hu

A modult az alábbi linket tölthetitek le:



Komment szekcióba, várjuk az észrevételeket, kritikákat, kéréseket, vagy a dicséreteket ha úgy érzitek, csak hogy hízzon a májunk! :)

Végül a találkozón készült képek:



1 megjegyzés:

  1. Nagyon sajnáltam, hogy nem tudok elmenni. A képek és beszámolók még keserűbbé teszik ezt az érzést. :( De nagyon örülök, hogy a Hősök Napja kitartóan folyik tovább és kezdi megtalálni a helyét Szekszárd környékén. Remélem minél többen felfedezik majd maguknak ezt a lehetőséget a helyiek közül. :)

    VálaszTörlés