2014. április 8., kedd

Héroszok szerepjáték klub

Bizonyára sokan emlékeznek rá, hogy kb. 10 éve működött egy klub Szekszárdon ezzel a névvel. Most örömmel szeretném tudatni mindenkivel, hogy a Babits Mihály Kulturális Központtal együttműködve újra megnyitja a klub kapuit. Minden szombaton 10 órától 19 óráig kaptunk lehetőséget a játékra.
A klub célja egy olyan hely biztosítása ahol nyugodtan senkit sem zavarva ülhetnek le a csapatok játszani.
Szeretettel várunk mindenkit legyen az akár öreg róka akinak kell egy nyugodt hely, hogy a csapata játszhasson, vagy akár csak kiváncsi lenne arra, hogy mi az a szerepjáték.
Szeretnénk egy olyan helyet biztosítani ahol kulturált körülmények között, hasonszőrű emberekkel körülvéve játszhatunk. Az állandó tagjaink között vannak többen akik bármikor képesek az ingujjukból előhúzni egy kalandot, hogy mindenki tudjon játszani egyet. Az elmúlt egy hónap ülésein több játékot is próbáltunk, de kifejezetten vevők vagyunk bármi újra. Szívesen látunk csapatokat is akiknek csupán egy nyugodt helyre van szükségük játszani. Légkondicionált, tágas, kényelmesen bútorozott termekben, mindenkinek jut hely és asztal, hogy kalandozhasson.

Aktuális információkat találhattok a FACEBOOK oldalunkon vagy a HŐSÖK NAPJA oldalán.

Kérdésekkel nyugodtan lehet zaklatni a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeken:

- vodli.jeno@gmail.com
- http://www.facebook.com/jeno.vodli
- 06-70/38-138-48



És ne feledjétek: "Örökké akartok élni?"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése