2014. szeptember 7., vasárnap

IV. Hősök Napja - Utórezgések

Kissé zötyögős szervezés után úgy érzem, hogy egy elég jó hangulatú találkozón vagyunk túl. Én nagyon élveztem a csapatomat kalauzolni, még akkor is, ha a karakterek néha inkább egymással küzdöttek mint a kaland viszontagságaival. Úgyhogy ezúton is szeretnék nekik köszönetet mondani, a nagyszerű szórakozásért, remélem találkozunk legközelebb is.
 4 csapat 15 fővel képviseltette magát ezúttal, a helyszínt továbbra is a színvonalas Babits Mihály Kulturális Központ egyik terme adta. Úgy vélem keresve sem találhatnánk nagyszerűbb helyet, még akkor is ha a világítással nem volt kibékülve a szemem, és ezért olyan volt mintha vérben forogna, pedig ezúttal nem a mesélői hév kapott el!
Esemény után ismét beültünk egy jó italra megtárgyalni az észrevételeket, ez már kezd hagyománnyá válni, amit én magam csak támogatni tudok, mindig jó első kézből meghallgatni a visszajelzéseket.
Hatalmas lendületet ad az embernek a sok elégedett résztvevő és a  szervezést köszönő szavak!

Én is szeretném megköszönni a részvételt mindenkinek, hogy jelenlétével emelte az esemény fényét! Az észrevételeket, ötleteket és kritikákat pedig jó szívvel várom, ha akadt!

Gratulálni szeretnék a győztes csapatnak a Kóborlóknak, akiknek öcsém Lucius volt a mesélőjük. Ez alkalommal övék lett a vándor kupa, habár nálunk maradt megőrzésre, hiszen nem tudták megigérni, hogy legközelebb is el tudnak jönni, de a címet senki nem veheti el tőlük a következő alkalomig!
A győztes csapat:


A találkozó modulja a napokban ki fog kerülni az oldalra!

És ne feledjétek: 

Örökké akartok élni!?

Shalafi del Necro

 

1 megjegyzés: