2015. február 15., vasárnap

V. Hősök Napja

Ahogy a dobokat püfölik és felbuzog a vér az ereidben tudod, hogy eljött ismét az a nap amikor a fiúból férfi, a lányból, nő válik és az egyszerű emberekből olyanok akik a világ eseményeit formálják, tudod, hogy ez a nap a:

HŐSÖK NAPJA


Szeretettek hívok meg mindenkit immár az V. Hősök Napja szekszárdi szerepjáték találkozóra. Reméljük ezúttal is szép számmal képviseltetitek magatokat és teszitek próbára a mesélőink képességeit. Részletek a tovább mögött.


Újra visszatérünk a már megszokottnak nevezhető helyszínre, ahol a klub napokat is tartjuk. Ismét egy M.A.G.U.S. kalanddal fogjuk várni az érdeklődőket.  Lássuk akkor a részleteket:
Időpont: 2015. Április 11. (szombat) 10-18 óráig
Részvételi díj: 1500 HUF (Befizetési határidő: április 1.)

A részvételi díjat a következő OTP-s számlára lehet megtenni:
OTP számlaszám: 11773463-00215211
Név: Vodli Jenő
Közleménybe pedig a nevet kéretik odaírni.

A karakteralkotást az alábbi linken lehet elérni és ezúttal is megköszönném Amundnak és a Kronikak.hu csapatának:Természetesen a korábban már használt karakterek részesülnek az elismerésekben, beleértve a korábbi Hősök Napja találkozókat is. A karakterek leadási határideje Április 1. és ezúttal is szeretnénk az előtörténeteket 200-400-600 TPvel jutalmazni, az ezután beérkezett karakterek sajnos elesnek ezektől az extra pontoktól.

A karaktereket és egyéb kérdéseket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni:

Vodli Jenő (Shalafi):
- vodli.jeno@gmail.com
http://www.facebook.com/jeno.vodli
- 06-70/38-138-48
Vodli Márió (Lucius):
- luciusun@freemail.hu
http://www.facebook.com/mario.vodli
- 06-70/36-940-25


Facebook csoportunk

A találkozóig ki fognak kerülni a hangulatkeltő novellák, így nem maradt más hátra mint jó készülédést kívánjak és ne feledjétek:

"Örökké akartok élni?"

1 megjegyzés: