2015. augusztus 24., hétfő

VI. Hősök Napja(i)

Ahogy felnézel, arcodba hulló csatakos tincseid közül tudod, hogy csupán egy lehetőséged van. Nincs több játszadozás, nincs több trükközés eljött az idő, hogy pontot tegyél a történet végére, fegyveredet megszorítod hiszen tudod ma eldől minden, mert ma van a 

HŐSÖK NAPJA


Szeretettel hívunk meg mindenkit a VI. Hősök Napjára ami jelen esetben rendhagyó lesz több okból is. Az első, hogy ezúttal 3 napig fog tartani ez a bizonyos hősies nap, a másik oka pedig, hogy a kronikak.hu támogatásával szervezzük meg találkozónkat. Helyszínünk ezúttal a festői Bátaapáti Apponyi Kúria, időpont pedig az október 23., 24., 25., napjaira eső hosszú hétvége. Szeretnénk egy szerepjátékban és jó hangulatú hétvégét eltölteni valamint a korábban megkezdett délvidéki kampánynak egy lezárást keríteni.


A helyszín kapacitása véges így a résztvetők számát kénytelen vagyunk 20 főben limitálni, így jelentkezési szándékot kérem telefonon vagy elektronikus úton jelezni.

Helyszín: Bátaapáti Apponyi Kúria (Petőfi utca 26.) (GPS koordináták: 46°13'10" É 18°35'52" K)
Időpont: 2015. október 23-25.
Részvételi díj: 11500 HUF (Az ár tartalmazza a szállást és az étkezést is) (Befizetési határidő: otóber 4.)

A részvételi díjat az alábbi OTP-s számlára kérnénk legkésőbb október 4. napjáig megküldeni.

Számlaszám:  11773463-00215211
Név: Vodli Jenő
Közleménybe kérek mindenkit írja be a nevet illetve a neveket.

A Karakteralkotás pedig ismét a jól ismert Tetemre hívás típusú karakteralkotás.


Természetesen a korábban már használt karakterek részesülnek az elismerésekben, beleértve a korábbi Hősök Napja találkozókat is. A karakterek leadási határideje Október 11. és ezúttal is szeretnénk az előtörténeteket 200-400-600 TPvel jutalmazni, az ezután beérkezett karakterek sajnos elesnek ezektől az extra pontoktól, valamint elszenvedik a különleges fel nem készítéssel járó nehézségeket.

A frissen megjelent Amundok Könyve természetesen használható.

A karaktereket és egyéb kérdéseket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni:

Vodli Jenő (Shalafi):
- vodli.jeno@gmail.com
- http://www.facebook.com/jeno.vodli
- +36-70/38-138-48

Facebook csoportunk

A távolabbról és tömegközlekedéssel érkezők számára természetesen ki fog kerülni a helyszín megközelítéséhez némi segédlet.

A találkozóig ki fognak kerülni a hangulatkeltő novellák, így nem maradt más hátra mint jó készülődést kívánjak és ne feledjétek:


"Örökké akartok élni?"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése