2017. január 10., kedd

Hősök Napja IX.

Lágy gitár hangja csendül fel a füstös, bor és pálinka szagú kocsmában. Egy karcos férfi hangja ismert dallamba kezd ahogy szép lassan lábak dobogása csatlakozik hozzá. Habár az este tökéletesen alkalmas lenne a mulatásra, de senkinek sincs hozzá kedve, hiszen mindenki tudja, hogy a holnapi nap nem lesz könnyű, de túl kell élni hiszen holnap virrad a

HŐSÖK NAPJA



Nagy szeretettel hívunk meg minden kedves vállalkozó szellemű játékost a IX. Hősök Napja szerepjáték találkozóra. Északi kampányunk folytatódik. Ahogy a játékosok egyre jobban megismerik Nandahalát és a környékét, annak népeit és szokásait, reméljük, mindenki tetszését elnyerik. Ne feledjük, hogy most már egyre több karakter részesül a megpróbáltatások árán elért jutalomból.



Időpont: 2017. május 6. (szombat) 09:00
Részvételi díj: 1500 HUF (Befizetési határidő: április 16.)

Számlaszám(OTP): 11773463-00215211
Név: Vodli Jenő
Közleménybe kérek mindenkit, hogy a nevet (nicket) illetve neveket írjátok bele.

Karakteralkotás ki fog kerülni az elkövetkező hetekben. Őszhöz képest tervezünk 1-2 finomhangolást ismét, mert ugye sose tökéletes semmi! Viszont kifejezetten elégedettek vagyunk a karakteralkotással, így hosszútávon tervezünk vele!
Jelentkezési határidő és a részvételi díj határideje április 16.  Kérek mindenkit, hogy a jelentkezését legalább egy üzenettel az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelezze, illetve véglegessé akkor válik ha megérkezik a részvételi díj. Az oldalon is nyomon követhető lesz a résztvevő játékosok neve!

Kérdéseket illetve karaktereket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni:

Vodli Jenő (Shalafi del Necro):
- vodli.jeno@gmail.com
- https://www.facebook.com/jeno.vodli
- 0036703813848





Hangulatkeltő novellák és a karakteralkotás az elkövetkező hetekben folyamatosan ki fognak kerülni. Jó készülődést kívánok mindenkinek és ne feledjétek:

"Örökké akartok élni?"

3 megjegyzés:

  1. Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ
    Időpont: 2016. április 15. (szombat) 09:00
    Részvételi díj: 1500 HUF (Befizetési határidő: március 19)

    Nem 2017? :D Vagy idő utazunk?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kákán csomót keresni, erre van időd? Fel hát, ti kedves tetemek, jön Káem bácsi és szépen eltemet, csak ti ne féljetek, ti ne féljetek. :)

      Törlés
  2. A rendszer átka, nem mindig szól, hogy írnak, természetesen időt fogunk utazni, mert az úgy sokkal nagyobb kihívás! :)

    VálaszTörlés