2013. szeptember 21., szombat

II. Hősök Napja - Élmények

Nos itt lehet kifejezni a találkozóval illetve a modullal kapcsolatos élményeket, észrevételeket. A tovább mögött leírnám a magam gondolatait.


Hol is kezdjem, az élmény friss. Én nagyon jól éreztem magam, a csapatommal jó hangulatban telt a játék. Öröm volt látni, hogy a viszonylag nehezen megközelíthető helyszín dacára messzebbről is voltak játékosok. Négy csapat gyűlt össze, hogy egy kellemes napot töltsünk a szerepjáték jegyében és, hogy bekalandozzuk közösen a játékostársakkal és kalandmesterekkel Bórog azaz Beriquel jeges, zord (és néhol rothasztott cápahústól szagló) vidékeit.
Mivel technikai okok miatt az első találkozón nem tudtam részt venni ezért nekem tulajdonképpen ez volt az első amin szervezőként jelenhettem meg és azt kell mondjam, hogy egy egészséges "vizsgadrukk" kerített hatalmába a tegnapi nap folyamán. Izgatottan vártam, hogy miképp teljesít a modul, megfelel-e a helyszín és , hogy általában a játékosok hogy fogják érezni magukat.
A vándorkupa új gazdához került, új emberek polcát díszítheti az elkövetkezendő hetekben hónapokban. Én magam mindig is úgy gondoltam, hogy ha az ember jól szórakozik egy ilyen találkozó alkalmával az magában felér egy győzelemmel, ez mellé nincs szükség helyezésekre és én úgy jöhettem haza ma is, hogy igen nyertem! Remélem mindenki hasonló élményekkel gazdagodott mint én magam és remélem legközelebb is sokatokkal találkozhatom a következő találkozó alkalmával.
Készültek fényképek is az elkövetkezendő napokban ígérem kitesszük őket.
Valamint ne feledjétek!
Örökké akartok élni?

6 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon jól éreztem magam. Voltak kezdeti nehézségek, de sikerrel vettük az akadályokat. Kevesebben is voltunk, mint az elsőn, de szerintem a Sors is így akarta, mert a rakoncátlan időjárás miatt a csapatomnak többször is költöznie kellett, és ha eggyel több kompánia zsúfolódott volna be a fedett részre, zavartuk volna egymás játékát.
    A II. Hősök Napját ezúttal Shalafi barátunk nyitotta meg, majd ismertette a megjelentekkel a rendezvény céljait. Az egyik az, hogy kiszínezzük Ynev fehér foltjait, a prózában és a kalandmodulokban - házi vagy hivatalos, egyre megy - mellőzött tájait. A másik pedig az, hogy összehozzuk a déli végek szerepjátékosait, mert ahogy mondani szoktam, sokan vagyunk, de nem tudunk egymásról. Külön öröm volt számunkra, hogy mindenki meg volt elégedve a modulunkkal, melynek lapjain egy régi mániám, valamint több hosszú ideje dédelgetett elképzelésem is helyet kapott. A verseny vége utáni kötetlen beszélgetés is szuper volt.
    Szeretnék még egyszer köszönetet mondani a Játékosoknak, a Kalandmestereknek, a szervezőtársaimnak és végül, de nem utolsósorban a helyszínt biztosító Zrínyi Sörkert személyzetének is! Gratulálok a nyertes csapatnak, mindenkinek jó szórakozást az ajándékkönyvekhez és ne feledjétek, hamarosan ismét találkozunk!

    VálaszTörlés
  3. Nos, én, mint "random-obsor", egyszeri, koca m.a.g.u.s.-os a magam részéről remekül szórakoztam. Élő "legendák" és a sok, rendkívül jókedélyű fiatal között eltölthettem egy remek napot. Igazából ennél többet nem kívánnék sosem magamnak, egy ilyen esős-borongós szombatra. Mivel sem versenyekkel, sem táborokkal, találkozókkal nem volt még dolgom, amolyan kíváncsi, bociszemű kisgyerek tekintetével nézve, számomra elég "simának" tűnt, ahogy zajlottak az események. A modul, - a szervezők szerint - amolyan "egyalkalmi-modul", mint ezt később kibeszéltük, szerencsére adta magát és korlátoltság érzet nélkül; minden haladt szépen a -hamis- prófécia által kijelölt ösvényen. Itt szeretnék gratulálni a szervezőknek, az inaktív-passzív-csakakkormozdulokhaakmbelémrúg játékost elnéző mesélőnknek, a játékostársaimnak és mindenkinek, aki nem maradt otthon vakarni valamit, csak azért, hogy ebből önszántából kimaradjon! (= Szóval köszönöm, hogy ott lehettem. Lithas!

    VálaszTörlés
  4. Ahoj, poplacsek!

    Magam részéről remek szórakozás és kikapcsolódás volt. Sajnálom hogy nem volt alkalmam még kicsit maradni és cseverészni (nomeg a sör) utána, de igy is hálás lehetek Magyar Gergelynek hogy fuvarozott minket, és legalább a buszhoz nem kellett alkalmazkodni. A modul helyszine kellemes újdonságként szolgált, és az egyre inkább feltámadó hideg évszak közeledte - és persze Lucius szivből jövő előadása :) - megfelelően támogatta a jeges vidék elképzelését, átérzését. A kaland - mese vonalvezetését nem éreztem túlságosan bonyolultnak, de szó mi szó, legalább "végig tudtuk vinni" . Beriquel achievement unlocked ;)

    Köszönöm mindenkinek aki hozzátett az élményhez, és a megvalósuláshoz!

    VálaszTörlés
  5. Ahoy,

    majd bővebben is megemlékezem a találkozóról a blogunkon, de annyit hozzáfűznék itt és most, hogy nagyon jól szórakoztam és köszönök mindent a szervezőknek, modulíróknak és mesélőnknek Luciusnak is.

    üdv
    G

    VálaszTörlés
  6. Amund álltal ígért bővebb megemlékezés!
    http://kronikak.hu/?p=3514

    VálaszTörlés