2014. május 25., vasárnap

IV. Hősök Napja

A dobok lüktető ütemére ébredsz , az álom utolsó morzsáit kitörlöd a szemedből ahogy az ablak elé állsz, és az utcára tóduló tömegen látod, hogy eljött a nap amire régóta vártál, eljött a

Hősök Napja


Szeretettek hívok meg mindenkit a IV. Hősök Napja szekszárdi szerepjáték találkozóra. Reméljük ezúttal is szép számmal képviseltetitek magatokat és teszitek próbára a mesélőink képességeit. Részletek a tovább mögött.




Ismét visszatérünk a Babits Mihály Kulturális Központ helyszínére, ahol szeretnénk egy régi elképzelést megvalósítani. A találkozó gerincét ismét a M.A.G.U.S. modul fogja adni, a kalandot a szokásos társaság fogja jegyezni, de szeretnénk lehetőséget nyújtani azok számára is akik más játékot játszanának. Az elképzelés az lenne, hogy mindenki ugyanazt a kalandot játszaná le, rafináltan adoptálva más világokra. Ezért várjuk csapatok jelentkezését az alábbi játékokra:

- M.A.G.U.S.
- 7tenger
- Call of Cthulhu, 1920-as évek
- Vampire, the Masqurade
- Shadowrun

Időpont: 2014.09.06. (szombat) 10-18 óra
Jelentkezési határidő: M.A.G.U.S. játékra augusztus 31 , egyéb játékra július 31 (később nem tudunk elfogadni jelentkezést ezekre)
Részvételi díj: 1500 HUF (Befizetési határidő: augusztus: 9)

A részvételi díjat a következő OTP-s számlára lehet küldeni:
OTP számlaszám: 11773463-00215211
Név: Vodli Jenő
Közleménybe pedig a nevet és a csapat nevét kéretik odaírni.
Nagyon fontos, hogy amennyiben nem M.A.G.U.S.-t szándékozik egy csapat játszani ezt biztosra jelezze nekünk Július 31. napjáig, amennyiben később érkezik jelentkezés ezekre a játékokra nem tudjuk azt elfogadni. Legkésőbb eddig a napig mi is el fogjuk küldeni a karakteralkotás sajátosságait az adott rendszerhez!
A karakteralkotást az alábbi linken lehet elérni, amit szeretnék ezúttal is megköszönni Amundnak és a kronikak.hu csapatának:

Természetesen a korábban már használt karakterek részesülnek az elismerésekben, beleértve a korábbi Hősök Napja találkozókat is. A karakterek leadási határideje augusztus 24. és ezúttal is szeretnénk az előtörténeteket 200-400-600 TPvel jutalmazni, az ezután beérkezett karakterek sajnos elesnek ezektől az extra pontoktól. 


A karaktereket és egyébb kérdéseket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni:
Vodli Jenő (Shalafi):
- vodli.jeno@gmail.com
- http://www.facebook.com/jeno.vodli
- 06-70/38-138-48
Vodli Márió (Lucius):
- luciusun@freemail.hu
- http://www.facebook.com/mario.vodli
- 06-70/36-940-25
A fenti elérhetőségek valamelyikét nyugodtan lehet keresni minden a találkozó illetve a Héroszok Szerepjáték Klubbal kapcsolatos kérdéssel, vagy feltehetitek azt a facebook csoportunkban:
A találkozóig ki fognak kerülni a hangulatkeltő novellák, így nem maradt más hátra mint jó készülődést kívánjak és ne feledjétek:
"Örökké akartok élni?"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése