2016. október 16., vasárnap

VIII. Hősök Napja - Levi M.A.G.U.S.

A kiválasztott
Pénteki napon várok egy M.A.G.U.S. kalandra 3-4 játékost
Helyszín: Erigow.
Időpont: A játék a XIV. Zászlóháború után játszódik.
Karakteralkotás: A Hősök Napja szabályzata szerint (aki akarja, kipróbálhatja a karakterét ezen játék során is, illetve mással is játszhat, ha szereti a változatosságot).




     A tábortűz fénye, amelyet a harcosok ültek körül, kezdett halványodni. Helyét a lassan felkelő nap sugarai vették át. Hideg volt még a hajnal, de ez nem zavarta őket. Hosszú, harcokkal teli időszakot hagytak maguk mögött. Végre nyugodtan pihenhettek. Persze tudták, hogy nem tarthat ez az állapot sem örökké, nem is voltak olyan emberek, akik szeretik a boldog békeidőket. A harc éltette mindannyiukat. De néha azért nem árt megpihenni…
     Miközben csendben merengtek az elmúlt háború eseményein, kisvártatva csatlakozott hozzájuk a vezetőjük is. Sátrából jött elő, arca gondterheltnek tűnt. Miután leült közéjük, mélyet szívott a hideg levegőből. Tekintete vészjósló volt.
     -Álmot láttam az éjjel – kezdte komoran. Egy harcos volt benne, kinek ereje hatalmas volt, céljai pedig rosszak. Egy letűnt birodalom gyermeke Ő, aki csak pusztítást hoz erre a világra. Az istenek üzentek nekem: meg kell őt állítanunk!

     Tekintetét rászegezte társaira, akiknek a tekintetében a félelem legkisebb jele sem mutatkozott. Mindannyian biccentéssel tudatták, hogy készen állnak a feladatra. Ennyit a békéről…
     -Kövessetek! – zárta mondandóját a vezér.
     Ezután összeszedték a felszerelésüket, majd útnak indultak nyugatnak, Erigow felé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése